banner78
banner25

YSK yine aday iptali yaptı!

Yaklaşan genel Seçimler öncesinde aday listelerini açıklayan partilerde Yüksek Seçim Kuruluna (YSK)’dan ilk darbeyi yiyen CHP Edirne’den sonra ikinci darbeyi İYİ Parti Edirne teşkilatı da yedi.

Edinilen bilgiye göre 27. Dönem milletvekili adaylığı için YSK’ya başvurusunu yapan İYİ Parti birinci sıra Edirne Milletvekili adayı Prf.Dr.Mehmet Akalın’ın adaylık kriterlerini taşımadığı gerekçesi ile adaylığının düşürüldüğü öğrenildi.

İYİ Parti Edirne teşkilatında adeta soğuk duş etkisi yaratan karar sonrası kurmaylar adaylığın düşürülmesine karşı çalışma başlattı.

Girişimlerden sonuç alınamadığı öğrenilen İYİ Parti Edirne Teşkilatının ilk sırasına ise genel merkez atamasıyla devam edileceği öğrenildi.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde de CHP Edirne Milletvekili ikinci sıra aday Ediz Ün YSK’dan ret yemiş ve adaylığı düşürülmüştü.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30