banner78
banner25

İlk ürüne 100 litre mazot hediye!

2021 hasat sezonunun ilk ürünü olan Yeni Mahsul Buğday, satışa sunulmak üzere Edirne Ticaret Borsası’na (ETB) getirildi.

Edirne Ticaret Borsası'ndan yapılan yazılı açıklmaya göre;ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve Meclis Başkanı Fedai Canım ile Borsa üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen elektronik salon satışı neticesinde, Büyükdöllük Köyü’nden Mehmet Anlar’a ait 2 ton Buğday, Özersoy Un Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından 5,046 TL/Kg fiyat üzerinden satın alındı.Borsaya gelen ilk ürün için ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk üretici Mehmet Anlar’ı kutlayarak, günün anısına Edirne toprağından yapılan Selimiye Camii motifli seramik plaket ile 100 litre mazot hediye etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30