banner137
banner25

Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!

Enez Amatör Denizciler ve Su Sporları Derneği Genel Kurulu Edirne'de yapıldı.

Deniz ve su sporları meraklıları tarafından Enez'de kurulan ve balıkçı barınağına bağlı olan tekne sahiplerinin çoğunluğunu oluşturduğu derneğin genel kurulu geniş bir katılımla gerçekleşti.

Genel kurul derneğin yönetim kurulu başkanı Gökhan Tuzladan’ın açış konuşmasıyla başladı. Açılış,yoklama ve saygı duruşunun ardından divan heyeti oluşturulmasına geçildi.

Genel Kurul’un divan başkanlığına Hamit Özcan, Başkan yardımcılığına Taner Anat Katip üyeliğe ise Resul Oruçoğlu seçildi.

Derneğin 2121-2023 yılı denetim raporlarını okunması ve ardından oylamaya sunularak aklanmasına geçildi. Oy birliği ile kabul edilen raporların ardından derneği genel durumu hakkındaki görüşmelere geçildi.

Tek liste ile seçime girilen 77 üyeli derneğin mevcut başkanı Gökhan Tuzladan yeniden aday gösterilerek oy birliği genel kurulda yeniden yeni dönemde ekibi ile birlikte seçilmeye hak kazandı.

Enez Amatör Denizciler ve Su Sporları Derneği yönetim kurulu başkanı Gökhan Tuzladan yaptığı konuşmada Enez’de denize,doğaya ve su sporlarına önem veren dernek üyelerinin özellikle tekne sahiplerinin sorunlarını iyi bildiklerini ve çözümü noktasında ilgili yerlerle görüşmeler sağladıklarını belirterek “derneğimizin sorunlarını iyi biliyor ve çözümü noktasında çaba sarf ediyoruz. Özelikle Enez Limanı (Balıkçı barınağının) 1 ve 2. mendirek iç temizliğinin yapılması için Valimiz sayın Yunus Sezer başta olmak üzere İlgili daire müdürleri ile görüşmeler yaptım. Tekne bağlama yerlerinin durumu ve yeni sezondan başlamak üzere limanın durumu hakkında değerlendirmelerde bulundum. Amatör denizciliğin sevdirilmesi, bilinçli denizcilerin yetiştirilmesi için çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Biz bir ekip ile derneğimizi bu günlere getiridk bundan böylede bu şekdile devam edecek.Başkan olmak önemli değil önemli olan hep birlikte olabilmek”dedi.

Derneğin yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu;

Yönetim kurulu Asil üyeliklerine Gökhan Tuzladan, Ali Erkenciler, Taner Anat, Murat Avcu, Mustafa Oçkan, yedek üyelikleri Resul Oruçoğlu, Harun Polat, Aykut Saygın, Serdar Ergin Hamit Özcan, Denetim Kurulu Asil üyeliklerine Recep Çığırdaşman, Yücel Şahin, Tarık Kahveci, yedek üyeliklere ise Ümit Ertosun, Ali Naci Karaca, Mutlu Böbek oy birliği ile seçildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30