banner78
banner25

Hemzemin geçitler Allah’a emanet!

Edirne’de Devlet Demir Yollarına ait tren yollarının üzerinde bulunan hemzemin geçitlerde ki bariyer ve sinyalizasyon sistemlerinin çalışmaması olası bir kazaya davetiye çıkartabilir.

Edirne’nin doğudan batısına doğru uzanan ve zaman zaman kent içinden geçen demir yolu hattında bulunan hemzemin geçitler sürücüler için neredeyse birer tehdit haline geldi.

Uzun bir süredir devam eden hızlı tren projesinden dolayı yapılan çalışma dahilinde konvansiyonel hatlarda ki enerji ve sinyalizasyon sisteminin devre dışı olmasından dolayı sürücüler zor anlar yaşıyor.Trenin geçiş saatinde veya raylar üzerinde ki bakım araçların hareketi anında kapanana otomatik bariyerlerin kapanmadığı ve tren geldiğine dair çan veya kırımızı ışık uyarısının yapılamadığı görüldü.

Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz yetkililer yaşanan sorunun bildiklerini,sorunu resmi yazışmalar dahilinden ilettiklerini ancak çözümü konusunda bir yol alamadıklarını ifade ettiler.

Araç sürücüleri ise bariyerlerin inmemesi ve çan çalmamasından dolayı gelen trenin farkına varamadıklarını ve kontrollü geçiş sağladıklarını belirterek yetkililerin bir an önce bir kaza yaşanmadan gereğini yapmalarını ifade ettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30