banner137
banner25

ETB'de kurumsal kapasitenin geliştirilmesi projesi!

Edirne Ticaret Borsası (ETB) tarafından uygulanan ve Trakya Kalkınma Ajansınca desteklenen "Etkin Yöntemler ile Kurumsal Kapasitesinin Geliştirilmesi" projesi kapsamında borsa personeline eğitim verildi.

Borsadan yapılan açıklamaya göre, borsa toplantı salonunda Prof. Dr. Emel Gönenç Güler tarafından verilen eğitimlerde, etkin takım çalışması, takımdaşlık, atılganlık ve proaktif olma gibi konular ele alındı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ETB Başkanı Özay Öztürk, personelin gelişimine katkı sağlayacak eğitimlere önem verildiğini belirtti.

Eğitimlerin süreceğini aktaran Öztürk, "Çalışanlarımızın sahip oldukları potansiyele ulaşmalarını sağlamak ve yeteneklerini sergilemeleri adına bireysellikten uzaklaşıp takım halinde hareket ederek başarıya ulaşmalarını destekliyoruz. Trakya Kalkınma Ajansı’nın Teknik Destek Programı kapsamında personelimize yönelik düzenlenen eğitim programları sayesinde ihtiyaç duyulan motivasyonu, bütünleşmeyi ve mevcut rekabet ortamında kurumumuzun hedeflerine ulaşması için gerekli olan etkin takım çalışması yöntemlerinin öğrenilmesini sağlanacağını düşünüyoruz. Personelimize yönelik eğitimlere devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30