banner137
banner25

Yine başa döndük!

Edirne’nin “çok yüksek riskli”iller arasında yer alması ve vaka sayılarını artması üzerine buna neden olan etkenler İl Hıfzısıhha kurulu tarafından ele alınarak tedbirler alınmaya başlandı.Buna göre vatandaşın yoğun olarak bulunduğu nehir kenarları,sayfiye alanları,çocuk oyun grupları ve buna benzer yerlerde bulunan oturma grupları belediye tarafından toplatılacak ve alanlara girişleri yasaklanacak.

Alınan karar üzerine Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafeyi korunmasını engellediği gerekçesiyle Saraçlar Caddesi, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı ve nehir kenarları başta olmak üzere tüm park ve açık alanlardaki bankların Edirne Belediyesi tarafından kaldırılması işlemine başlandı.Vatandaşlar gördükleri görüntüler karşısında “yine başa döndük”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30