banner137
banner25

Yasaklara riayet etmeyenlere ceza kesildi!

Edirne Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerle Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların yoğun olarak bir arada olduğu alanlarda KOVİD-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve sigara denetimi yaptılar.

Saraçlar caddesi başta olmak üzere Çilingirler caddesi,Balıkpazarı ve Bedesten çarşısı civarında yapılan denetimlerde maske takmayan veya açık alanda yasak olmasına rağmen sigara içen vatandaşlara tutanak tutularak 900 TL idari para cezası kesildi.

Vatandaşların çoğunun uyarılara uyduğu görülürken Suriyeli bazı şahısların uyarılara aldırış etmediği maske takmadığı ve Saraçlar caddesi üzerinde sigara içtiği görüldü.Polis ekipleri söz konusu yasaklara uymayanlara 900 TL idari para cezası kesti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30