banner137
banner25

Vali Canalp 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde gazetecilerle bir araya geldi!

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek gazeteciler gününü kutladı.

İl Emniyet Müdürlüğü Meriç Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinliğe Edirne Valisi Ekrem Canalp, Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. İshak Yıldırım, Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mehmet Akif Bircan ve Edirne’de görev yapan basın mensupları katıldı. Vali Canalp etkinlikte yaptığı konuşmada basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.Canalp burada yaptığı konuşmada basının önemine vurgu yaptı ve yapılacak projelerle dijital çağın gereksinimlerinden faydalanılması gerektiğini ve kurulacak bir birliktelik ile basılı medyadan ziyade dijital mecraların kullanılmasın gerektiğini kaydetti.

Vali Canalp, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle düzenlenen programda doktor eşi için organ bağışında bulunan Edirne’nin Sesi gazetesi Yazı işleri Müdürü Tamer Yavuz’a örnek davranışından dolayı teşekkür plaketi verdi ve bu davranışın organ bağışı konusunda toplumsal duyarlılığın öne çıkması için bir örnek olduğunu belirtti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30