banner78
banner25

Ticari taksiler zamlı tarifeye geçmek için Meclis onayını bekliyor!

T Plakalar'da zam talebinde bulundu!

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şahin yaptığı açıklamada son günlerde akaryakıta gelen zamlardan dolayı taksi ücretlerine yeni bir ayarlama yapma zorunluluklarının doğduğunu belirtti.
Zam taleplerini Belediye Meclisi kararına göre belirleyeceklerini belirten Şahin,indi-bindi ücretinin 5 TL'den 6 TL'ye çıkaracaklarını söyleyerek "son günlerde akaryakıt ve gaza ciddi zamlar geliyor. Biz daha önceden söylemiştik indirim beklerken zamlarla karşı karşıya kaldık. Esnafın nasıl önlem alacağını ben de tahmin edemiyorum. Kredi ve kredi kartlarına başvuruyoruz. Bunun 3-5 ay sonra dönüşümü ağır oluyor. Faizlerde yüksek. Ticari araçlara ÖTV indirimi, destek alabilirsek belki bir nebze olsun bu işi tekrar çalıştırabilecek duruma geleceğiz. Kasım ayında taksiciler zam alacaklar. Zammı daha almadan mazot ve diğer girdilere zam gelerek hepsini eritmiş bulunmaktayız. Açılış 5 liraydı. 6 lira olacak. Tabi ki meclisten geçerse. Siyasi ve başkan beyin takdiri. 10 lira olan indi-bindi ücretini biz 13 lira talep ettik. Siyasilerden 12 lira 50 kuruş çıkacak diye düşünüyoruz"dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30