banner78
banner25

Teşkilat Akademisi programı sona erdi!

 AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından 'Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin' sloganıyla düzenlenen Teşkilat Akademisi programı 2 gün süren eğitimlerin ardından son buldu.

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından Cumartesi ve Pazar olmak üzere 2 günlük planlanan ‘Teşkilat Akademisi’ programı yoğun ilgi gördü. Sabahın erken saatlerinden itibaren eğitimin verileceği salonu dolduran AK Parti üyeleri, 2023 hedeflerine adım adım ilerlemede başarılı olabilmenin de püf noktaları hakkında bilgi edindi. 

AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nın ev sahipliğindeki eğitim programı Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Teşkilat akademisi bizleri bir ve diri tutarak içimizdeki güçlü dinamikleri harekete geçirecek” dedi.

“Bu 2 günün sonunda daha güçlü ve her zamankinden daha bir olacağız”
 AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığımız tarafından “Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin” teması ile düzenlenen 2 günlük “Teşkilat Akademisi” eğitim programına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 
AK Parti’nin neferleri olarak, her zaman eğitime inanan, kendini geliştiren ve kendine güvenen bireyler olmanın yanı sıra aynı zamanda teşkilat bilincini, birlik ve beraberliği pekiştirerek diri tutacak gelişmelere de açık olduklarının altını çizen Başkan İba, “İşte bu teşkilat akademimiz de bizleri bir ve diri tutarak içimizdeki güçlü dinamikleri harekete geçirecektir. Bu iki günün sonunda, her zamankinden daha da güçlü, her zamankinden daha da "BİZ" ve her zamankinden daha da ‘BİR’ olacağız” dedi.
 
“Ülke siyasetimizi ekonomik araçlarla dizayn etmeye çalışıyorlar ama başaramayacaklar”
 Hedefler doğrultusunda canla başla çalışırken bu zorlu sürecin iyi analiz edilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan İba, “Bu süreçte bir sürü meydan okumayla karşılaştık. Darbenin her yöntemine başvurdular. Ve şimdi de milli ekonomimizi hedef almış durumdalar! Ne zaman ki Cumhurbaşkanımız "Dünya 5'ten büyüktür" dedi. Ne zaman ki Cumhurbaşkanımız zalimlere "Bir dakika!" dedi. Ne zaman ki bu ülke, sanayide, teknolojide, bilimde fersah fersah yol kat etmeye başladı. Ne zaman ki bu ülke, üreticisini girişimcisini destekleyip, iktisadi büyümesini hızlandırmaya başladı! Ne zaman ki bu ülke, denizleri aşan yollar, dağları delen köprüler yapmaya başladı! Ne zaman ki bu ülke, hava yolunu halkın yolu yaptı. İşte o zaman, Batı, karşısında GÜÇLÜ TÜRKİYE ile yüz yüze geldi! Ve bu yeni ve güçlü Türkiye, elbette ki çıkar odaklarının işine gelmedi! Şimdi de, ülke siyasetimizi ekonomik araçlarla dizayn etmeye çalışıyorlar! Bilmedikleri şey şu! Bu millet, Reisine güveniyor, inanıyor ve nasıl ki çıplak elleriyle topları tankları durdurdu! İşte yine o inanç ve milli şuurla bu ekonomik saldırıların da üstesinden gelecek! Devleti bu milletin her zaman yanında... Millet de devletini asla yalnız bırakmayacak!” dedi.

 “İçinden geçtiğimiz günler, bu milletin varoluş mücadelesinin günleridir!”
Sahibi Türk Milleti olan bir davanın temsilcileri olduklarını aktaran Başkan İba, “İçinden geçtiğimiz günler, bu milletin varoluş mücadelesinin günleridir! Bizler, milletimizin davasını sahiplenmiş ve bu dava yolunda Değerli Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bir araya gelmiş gönüllüleriz, vatan sevdalılarıyız! Bizi sıradan bir siyasi partiden farklı kılan da işte tam olarak bu aşk ve gönül birliğidir. Öncelikle bizleri, vatan sevdalısı, millet aşığı AK Partilileri bu kıymetli dava yolunda bir araya getiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere burada bizlerle olan, bilgi, birikim ve tecrübelerini bizlerle paylaşan Genel Başkan Yardımcılarımıza değerli milletvekillerimize, hocalarımıza, basın mensubu arkadaşlarımıza ve AK Parti camiamızın siz değerli teşkilatlarına yürekten teşekkür ediyorum. Toplantımızın ülkemize Edirne’mize ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’nın konuşmasının ardından Teşkilat Akademisi'nin ilk gününde ilk dersi “AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider” konulu sunum ile AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun gerçekleştirdi. 
Teşkilat Akademisi eğitim programının ikinci dersi  “Etkili İletişim” başlığı altında Araştırmacı Yazar Abdurrahman Uzun tarafından gerçekleştirildi. 
Gazeteci Yazar Prof. Dr. Mehmet Şahin “Savunma Sanayi, Teknoloji, Ulaştırma”, Türk-Alman Üni. Öğr. Üy. Doç. Dr. Enes Bayraklı “Siyasal İletişim ve Yeni Medya”, Kamuoyu Araştırmacısı İhsan Aktaş “Dünyanın Yeni Yıldızı Türkiye”,  Sanatçı Uğur Işılak ise “Motivasyon” adlı sunum mini konser vererek katılımcılar iki günlük eğitim programının ilk gününü tamamladı.

5 Aralık 2021 Pazar günü ise  “Teşkilatın El Kitabı” başlığı altında AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı, Edirne Koordinatörü Seda Gören Bölük, “AK Değerler” adı altında Yazar ve Sunucu Hayati İnanç, “Reformcu AK Belediyecilik” başlığı altında AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, “Eğitim, Sağlık, Sosyal Politikalar” başlığı altında ise AK Parti MKYK Üyesi, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Resul Kurt eğitim verdi. 

7 Bölgede gerçekleşen eğitimlerin 4 bölgesi tamamlandı 5. bölge olan Marmara da Balıkesir-Bursa-Çanakkale-Edirne-Kırklareli-İstanbul-Kocaeli-Tekirdağ-Yalova 4-5 Aralık tarihlerinde çeşitli konularda eğitim verildi.  
Teşkilat akademisi eğitim programları 11-12 Aralık Ege, 18-19 Aralık tarihlerinde ise Akdeniz bölgesinde devam edecek.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30