banner137
banner25

Ters yönde gidene bin 399 TL ceza!

Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri belirli gün ve aralıklarla yaptıkları uygulamalarda trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza kesmeye devam ediyorlar.

Saraçhane ve Yalnız göz köprülerinin tek yönlü olarak araç trafiğine açık olması ve çok sayıda sürücünün yolu kısalttığı gerekçesi ile trafik işaret ve levhalarına uymayarak kural ihlali yapmasına Trafik polisleri imkan vermedi.

Kurdukları uygulama noktaları ile adeta ters yönde seyreden sürücülere ceza yağdıran ekipler Karayolları Kanunu'nun 46/2-H maddesi uyarınca ters yönde ilerledikleri için sürücülere bin 339'ar TL para cezası uyguladılar.

Yapılan uygulamada 9 araç sürücüsüne ceza 46/2-H maddesi uyarınca ceza kesilirken bazı sürücülerin araç muayenelerini ve sigortalarını yaptırmadıkları gerekçesiyle de cezai işlem uygulandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30