banner78
banner25

Tarla canavarlarının tanıtımı yapıldı!

Edirne topraklarının büyük bir kısmının tarım toprağı olması ve bu toprakları işleyecek büyük tarım makinelerinin olması üreticiyi her geçen gün arayış içine sokarken bu açığı kapayacak önemli bir yatırım Kılıçlar Traktör’den geldi.

Edirne Havsa arası E-80 karayolu üzerinde bulunan Trak depolarında yatırım yapan ve Türkiye genelinde 110 bayisi bulunan Türk Traktör’ün bayisi olan Kılıçlar Traktör bugün Edirneli üreticilerle bir araya gelerek ürün yelpazesinde bulunan araçlarını tanıtı ve yeni servisinin açılışını yaptı.

Açılışa Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı Ziraat Odası eski Başkanı Cengiz Yorulmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Kılıçlar Traktör’ün sahibi Yıldız Kılıç,burada yaptığı açıklamada 2003 yılından beri traktör sektörüne 2’nci el ticareti ile başlayıp 2010 yılında Türk Traktör Bayii olarak ticarete devam etiklerini belirterek “2010 yılından bugüne geldik. Keys olarak başladık 2010 da Türk Traktör Ailesine girdik. 2015 yılında New Holland olarak devam ediyoruz, bugüne geldik. Sadece bayilik anlamında, satış anlamında hizmet veriyorduk. Bugünden sonra satış, servis ve yedek parça üzerine hizmet vermeye devam edeceğiz. Çiftçilerimiz burada Kılıçlar Traktör geldiği zaman, ihtiyacı olan traktör modelini bulabilecek. Arızası varsa arızasını giderebilecek. Yedek parça anlamında a’dan z’ye bölge bayisi olarak hizmet vereceğiz.Traktörü ile bir çiftçimiz nerede olursa olsun kaldığında bizi araması durumunda gidip alacağız ve arızasını gidereceğiz”dedi.

Türk Traktörün New Holland olarak Türkiye genelinde 110’un üzerinde bayiliği olduğunu belirten Kılıç “Edirne’de de 2010’da Keys olarak bir boşluk vardı. Biz aileye girdik. 2015’te boş olan New Holland bayiini biz devraldık. Tabii ki boşluk vardı. Bu boşluğu da Türk Traktör bizimle değerlendirdi. Kendilerine de burada bizi tercih ettikleri için bizimle yola devam dedikleri için teşekkür ederiz”diyerek Trak İş Merkezi Tayakadın mevkiinde hizmet vereceklerini ve faaliyet alanlarının satış, servis, yedek parça aynı zamanda zirai ekipman olduğunu kaydetti.

2 bin metrekare alanda faaliyet gösterecek olan iş yerinde istihdam konusunda da 11 kişi ile başladıklarını belirten Yıldız; ilerleyen süreçte büyüme hedeflerinin olduğunu buna bağlı olarak personel takviyesi yapabileceklerini söyledi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30