banner78
banner25

Soytürk “Şehrimizi turizmin başkenti yapacağız!”

27 Eylül Dünya Turizm günü nedeniyle kent merkezinde turizm elçileri ciğerci Bahri Dinar ve Bademezmesi ustası Arif Meriç tarafından kente gelen misafirlere ikramda bulunuldu.

Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk tarafından gerçekleştirilen etkinlik Eski Cami önünde bulunan Turizm Ofisinde yapıldı. Kurulan stantta Edirne tava ciğeri ile Edirne’ye has devaimisk ikram edilerek kentin gastronomik güzellikleri öne çıkarıldı.

Konu hakkında açıklama yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk düzenlenen etkinliği bir farkındalık yaratmak için yaptıklarını ve Edirne’yi paydaşlarla beraber turizmin başkenti yapma gayreti içerisidne olduklarını belirterek “Şehrimiz her geçen gün turizm potansiyelinden daha fazla faydalanmak için hem Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak hem Edirne Valiliği olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Turizm en önemli unsurumuz, şehrimizi turizmin başkenti yapacağız hep birlikte tüm paydaşlarımızla”dedi.

Kurulan stanttan vatandaşlara yapılan ikramların yanı sıra bilgilendirmelerde yapıldı.Vatandaşlar ve kente kayıt için yeni gelen çok sayıda öğrenci yapılan ikramdan ve Edirne tatlarından son derece memnun oldukların belirterek Dünya Turizm günün kutlu olmasını dilediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30