banner78
banner25

Şoray Uzun “Edirne bizim için başkent!”

Bulgaristan’ın Razgrad şehrinde dünyaya gelen ve göçmen bir ailenin çocuğu olan, sinema,dizi oyuncusu ve program sunucusu olan Şoray Uzun bugün Edirne’ye gelerek ailesi ile birlikte çok sevdiği meşhur Edirne tava ciğerini yedi.

Genelde Edirne’ye geldiğini ve Edirne’nin kendisi için ayrı bir yere ve öneme sahip olduğunu belirten Şoray Uzun, Meşhur Ciğerci Kazım Gilan Usta’nın konuğu oldu.Yıllar önce Edirne’ye program çekimi için geldiğini ve Kazım Usta’nın kendisi ve ekibi için yaptığı iyiliği asla unutmadığı için ailesi ile beraber sürekli uğradığını belirten Şoray Uzun “bundan tam 20 sene önce Edirne’ye Kırkpınar çekimleri için gelmiştik. Kalacak yer yoktu ve oteller doluydu. İstanbul’a dönecektik ve yapacak bir şey yoktu.Kazım usta bizi evine aldı ve ailesi ile beraber ekibimizi ağırladı.Hatta o gün işimiz bitmesine rağmen bizi o kadar güzel ağırlamıştı ki; bir gün uzattık kalmayı. Zaten Edirnelilerle Kazım usta başta olmak üzere kopamıyorsunuz, akraba gibi oluyorsunuz.Edirne’ye gelip bir kere suyundan içince o sizin memleketiniz gibi oluyor.Edirne’ye gelenler veya en az bir defa gelmiş olanlar benim ne demek istediğimi anlamıştır”dedi.

“Edirne bizim için Ankara başkent olsa da başkent muamelesi görüyor” diyen Şoray Uzun “Muhacir olduğum için bütün muhacirler gibi Edirne bizim için esas memleket gibi. Çünkü buraya geliriz, buradan dağılırız”ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30