banner78
banner25

Şahin"biz ayrıştırıcı,ötekileştirici değiliz!"

16 Ocak 2022 yılında yapılacak olan Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu öncesinde mevcut başkan Ali Şahin,listesinde yer alacak kişileri şimdiden kamuoyu ile paylaşma gereği duyduğunu belirterek “biz en son gün seni alamıyorum demeyiz”diyenlerden olmadıklarını kaydetti.

Edirne’de görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Ali Şahin ulaşım sektöründe çalışan şoför esnafından temsilcileri listesine aldığını belirterek başkanlık için yarışa hazır olduklarını kaydetti.

Geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantısında adaylık açıklaması yapan Ali Şahin bugünde listesine dahil ettiği yeni isimleri tanıştırdı.4 yılda bir yapılan seçimler için 12 kişilik yönetim kurulunu tanıştıran Ali Şahin “her gruptan arkadaşları aldık. Biz başkaları gibi en son gün seni alamıyorum demeyiz. Biz söz verdiğimiz şeyin arkasındayız. Bu arkadaşlarımla beraber önümüzde ki dönem için adayız. Tabi üyelerin vereceği bir karar ama hayırlısı neyse o olsun”diyerek diğer adaylara başlarılar diledi.

Daha önceki yıllarda taksi ve minibüsçü esnaflarının birbirlerine bakış açılarının farklı olduğunu ve kendilerinin bunu değiştirdiğini belirten Şahin”biz birleştiriciyiz.Ayrıştırıcı,ötekileştirici değiliz. Birbirlerine bakış açıları farklıydı sanki rakipler gibiydi,biz bunu anlatarak bir olduğumuzu anlattık. Birimiz bireysel yolcu taşıyoruz,birimiz toplu taşıyoruz. Birbirimize sahip çıkmamız lazım. Ötekileştirmeden, burada oturan başkan kim olursa olsun herkese adaletli davranıyorsa bir sıkıntı olmaz.Minibüsçü olmuş,taksici,kamyoncu olmuş fark etmez. Ben bunun için ekibi her sektörden aldım. Genel kurulun herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum “dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30