banner78
banner25

Şahin yeniden aday!

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şahin 16 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olan genel kurulda yeniden aday olduğunu açıkladı.

Yaklaşık bin 250 kadar üyesi bulunan odanın seçimlerine sayılı günler kala adaylık açıklamaları da yavaş yavaş yapılmaya başlanıyor.

Edirne’de bir restoranın salonunda yapılan açıklamada Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şahin yeniden aday olduğunu belirterek,bugüne kadar yaptıklarını aktardı.

Oldukça geniş katılımın gözlendiği adaylık açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı veren ve aday olacak arkadaşlara da başarılar dileyen Şahin; aday olmanın bazı şartları olduğunu belirterek, yönetim kurulu ile toplantı yaptığını ve aldığı destek ile yola çıktığını kaydetti.

Şahin “başkanım bir dönem daha yapalım dediler.Bende tamam diyerek bizim büyüklerimiz var,Federasyon başkanımız var,birlik başkanımız var,belediye başkanımız var bunlardan gidip bir görüş alalım dedik ve gittik.İlik önce Federasyon başkanımız Fevzi Apaydın’a gittik ve kendisi bize ‘sen bu esnafa sahip çıktın.Seni gözlemledik,birleştirici oldun.O yüzden bizim için bir sıkıntı yok,yolun açık olsun’dedi.

Odanın Federasyona olan katılım payı olduğunu ve bunların ödeme planı ile ilgili görüştüğünü anlatan Şahin; söz konusu borcun 50 bin TL’sini ödediklerini ve geri kalan kısmını Federasyon başkanının sildiğini ve odayı borçsuz hale getirdiklerini söyledi.Sürücü kursu sorunlarına da değinen Şahin,ekibi ile beraber yaşanan sıkıntıları aştıklarını ve personelin maaşlarını sıkıntısız bir şekilde alacak hale getirdiklerini kaydetti.

Bağlı oldukları oda da taksici,minibüsçü,servisçi ve ulaşım sektörüne dair emekçiler olduğunu belirten Ali Şahin; herkesin arasında yaşanan sorunları çözdüklerini ve taşımacılık sektörünün birbirine sahip çıkması gerektiğini belirterek her zaman arkalarında olacağına söz verdi ve “bende her zaman eşitlik,adalet ve doğruluk vardır”dedi.

Daha sonra eşi ile beraber esnaf arkadaşlarının karşısına çıkan Ali Şahin; hep bir ağızdan “güzel günler göreceğiz”şarkısını söyledi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30