banner137
banner25

Renault ve Dacia yeni modelleri büyük ilgi görüyor!

Uzun yıllar Renault markasına hasret kalan Edirneliler Beyaz Filo Oto Kiralama Şirketi sayesinde özlediği markaya hem sahip olacak hemde yakından tanıma fırsatı bulacak.

Türkiye’nin araç kiralama ve satışı konusunda lider konumunda bulunan Beyaz Filo Oto Kiralama Anonim Şirketi Edirne’de gördüğü eksiklik üzerine yatırım kararı alarak bünyesinde bulunan araçların bayraklarını dalgalandırmak için harekete geçti.

1993 yılında operasyonel kiralama faaliyeti ile otomotiv sektörüne giriş yapan Beyaz Filo Oto Kiralama A.Ş. 2015 yılı itibariyle faaliyetini ve ilgisini Otomobil Yetkili Satıcılığına yönlendirmiş ve payları Borsa İstanbul’da işlem gören, Fortune tarafından yıllık satış cirosu ve karlılık yönünden hazırlanan Fortune 500 Listesinde üst sıralarda yer alan bir şirket.

Edirne Servis ve Otomotiv A.Ş.’yi devir alarak Renault ve Dacia markalarını da bünyesine katan şirket bundan böyle hem Edirne hemde Trakya bölgesinde geniş ürün yelpazesi ile hizmet verecek.

En çok aranan ve tercih edilen araçlardan Renault ve Dacia markalarının yanı sıra Opel ve Peugeot araçlarını da müşterilerine sunan Beyaz Filo Oto Kiralama A.Ş. bugün düzenlediği lansman ile gazetecileri ağırladı. Edirne’de görev yapan gazetecilerle tanışma ve modellerini tanıtmak için bir araya gelen şirket Şube müdürü Yusuf Cihan Doğan ve satış müdürü Emrah Sevimli Renault ve Dacia modellerini anlatarak müşterileri en kısa süre test sürüşü yapmaya davet ettiler.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü karşısı Kocasinan mahallesi Talatpaşa caddesi üzeri no 97’de hizmet veren servis ve satış mağazası ile ellerinde bulunan modelleri tanıtan yetkililer ÖTV indirimi sonrasında araçlara talep olduğunu ancak diğer marka ve bayiler ellerinde araç bulunduramazken, kendilerinin araç tedariki konusunda müşterilerini mağdur etmemeye çalıştıklarını belirttiler.

Yeni çıkan Renault Taliant ve Dacia Duster araçların tanıtımını yapan yetkililer özelikle bütçeye uygunluk ve donanım,konfor anlamında araçlarının üst sırada yer aldığını ve talep gördüğünü ifade ettiler.

Renault, uzun yıllardır Symbol modeli ile yer aldığı B-segment sedan rekabetinde, bayrağı yeni bir modele devrederek Taliant isimli model ile bu segmentte lider koltuğuna oturmayı planlıyor. Renault’un C segmentindeki iddialı modeli yeni Megane Sedan ise adeta yollarda boy gösteren hırçın çizgiye sahip bir otomobil olarak karşımıza çıkıyor. 550 litrelik bagaj hacmi ile sınıfının en iyi değerine sahip olan yeni Megane Sedan’ın, 1.3 TCe 140 HP,13. TCe .EDC 140 HP,  1.5 Blue  dCi EDC  115 HP seçenekleri bulunuyor. Joy, Touch ve Icon paketleri ile satışa sunulan yeni Renault Megane Sedan, “eller serbest” bagaj kapağı özelliği ile fark yaratıyor. Ayağınızı arka tamponun altında hareket ettirdiğinizde, bagaj kapağı otomatik açılıyor.

İddialı olan ve piyasaya yeni çizgisi ile giren Dacia Duster ise adeta göz kamaştırıyor.Yeni donanımları ile suv segmentinde fiyat ve tasarımın yanında gücü ile de dikkat çeken Dusters günlük kullanım ve outdoor maceralar için ideal yol arkadaşı konumunda. 2010 yılından bu yana 2 milyon müşteriye ulaşarak Dacia markasının ikonu haline gelen Duster, yeni EDC şanzıman seçeneğiyle başarısını daha da ileriye taşımayı hedefliyor. Dacia Duster, yenilenen üstün sürüş özellikleri ve dış tasarımıyla çok kullanışlı bir SUV isteyen kullanıcıların adresi olmaya devam ediyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30