banner78
banner25

Kürkçü'ye "ŞUT"!
Kürkçü'ye "ŞUT"!
AK parti Merlez İlçe Başkanı Cem Kürkçü'nün tüm yetkileri elinden alınarak kongre öncesinde ters köşeye yatırıldığı öğrenildi.Bir süredir delege listeleri konusunda çalışma yapan ancak il başkanlğı değişikliği sonrasında yeni il başkanı ve oluşturulmaya çalışılan yönetim tarafından "istenmeyen adam" ilan edildiği ifade ediliyor.Yakın kaynaklar Kürkçü'nün sosyal medya hesapları ve parti içi sosyal hesapları üzerinden paylaşımlar yaptığı ve yaşadığı sorunları aktardığı belirtiliyor.Kürkçü'nün bir grupta yaptığı paylaşımda "il başkanlığı değişikliğinden sonra yaklaşık 10 gün önce il başkanımızın eşi mevcut listeyi bizden alarak yeniden bir liste hazırladı. Size bu mesajı attığım saat itibarıyla da kimlerin delege olduğu konusunda bize en ufak bir bilgi verilmedi.Son olarak bugün akşam üzeride kaşemiz ve diğer imza listeleri bizden alındı.
Mevcut durumda merkez ilçenin yok sayılması, vakti zamanında uçkur davası sebebiyle görevinden uzaklaştırılan birinin partide yeniden her şeye müdahil edilerek saygısızca tavırlarla haddini aşmasına mahal verilmesi gibi nedenlerle yarınki delege seçimlerine katılmama ve pazartesi günü itibarıylada görevimden ayrılma kararı almış bulunmaktayım."dediği öğrenildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30