banner78
banner25

Kokudan şüphelendiler!

Edirne Vakıf Bank merkez şubesinde elektrik kontağından çıktığı anlaşılan küçük çapta yangın meydana geldi.

Atatürk anıtı Darüleytam sokak üzerinde bulunan merkez şubede çalışan personelin içeride duyduğu yanık kokusu üzerine yapılan kontrolde,sigorta panosundan dumanlar çıktığı görüldü.Çalışanların durumu itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen İtfaiye personeli ilk müdahaleyi yaparak durumu kontrol altına aldı.Yapılan kontrollerde elektrik kontağına bağlı olarak küçük çapta yangın meydana geldiği ancak endişe verecek bir durumun yaşanmadığı belirtildi.

Polis ve itfaiye ekipleri çevre güvenliği alırken banka şubesinde kısa sürelide olsa işlemlerde aksama yaşandı.Ekiplerin çalışmasını tamamlaması beklenene kadar şube kapalı tutuldu.Kısa süren olay sonrası teknik çalışma yapılarak şubede işlemlerin normale dönmesi sağlandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30