banner137
banner25

İYİ Partili Demir "vatandaş sandık,sandık,sandık diyor!"

Edirne İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Demir yaşanan ekonomik gelişmeleri değerlendirdi ve vatandaşın evinde tenceresini kaynatamaz olduğunu belirtti.

Partisinin il başkanlığında konuşan İl Başkanı Demir; “Önceden evde tencereye kaynamıyordu şimdi artık vatandaşımız tencereyi görecek durumda değil”dedi.

Tencereye su koymanın bile imkansız hale geldiğini belirten Demir; “Yani tenceresine su bile koyamayacak durumda vatandaşımız.Böyle bir durumla karşı karşıyayız.Ciddi sıkıntı içerisindeyiz. Özelikle ev hanımları arkadaşlarımız burada, bu durumları tabi ki onlar daha iyi müşahede ediyorlar.Biz evin erkekleri olarak onlar kadar mutfağı iyi göremiyoruz. Bu gidişatın bir sürdürülebilirliği yok. Her geçen gün bulunmuş olduğumuz konum itibari ile bize gelen telefonlar maalesef bizim omuzlarımızı düşürüyor. Yani haklı taleplere cevap veremiyoruz. İnsanlarımız ciddi sıkıntı içerisinde”dedi ve asgari ücret ile ilgili şunları söyledi.

“Asgari ücretle ilgili henüz daha net bir açıklama yapılmadı ama bugün yapılacak açıklamanın vatandaşın beklentisine cevap veremeyeceğini tahmin ediyorum. Bu artışların nereye varacağını,bu pahalılığın nereye kadar gideceğini kestiremiyoruz.Şahsım olarak 6 bin TL bir asgari ücret olması gerektiğine inanıyorum, ama bir ay sonra bu 6 bin TL’nin de yetmeyeceği endişesi ile karşı karşıya kalacağız. Yani 6 bin TL bile yetmeyecek. Gidişat iyiye doğru gitmiyor. Markete gidiyoruz,iki tane poşet dolduruyoruz,400-500 TL ile çıkamıyoruz. Asgari ücret 2 bin 825 TL. Kira,elektrik,su nereye yetiştireceğiz.Bundan 23 sene önce partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir simit hesabı vardı. Bu simit hesabında 5 ailenin, sadece simit yediği takdirde bin 200 TL civarında bir para tuttuğunu hesap ediyordu. O zamanda asgari ücret 910 TL’ydi yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi hesap ediyoruz 3 bin TL’yi geçiyor simitler. Yani simit ve çay beş kişilik bir ailede 3 bin TL’yi geçiyor. Asgari ücret 2 bin 825 TL. Bunun bir sürdürülebilirliği yok. Vatandaşımız her gittiğimiz yerde sandık,sandık,sandık diyor. Bizde vatandaşımızın tercümanı olmaya çalışıyoruz. İnşallah bir an önce, vatandaşımızın talebi yerine getirilir,sandık gelir milletimizde hak ettiği yönetim şekline kavuşur diye umut ediyoruz.”ifadelerini kullandı!

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30