banner137
banner25

Gürkan,Aksal'ı kale almadığını gösterdi!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’ı karşı karşıya getiren Selimiye Meydan ve Çevre Düzenlemesi projesinde yapılan karşılıklı açıklamalarda ilişkiler iyice gerilirken, sosyal medya hesabı üzerinde çarpıcı açıklama ve iddialarda bulunan Fatma Aksal’a kısa ve öz bir cevapta Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’dan geldi.

Bugün gerçekleşen bir ziyaret sonrasında gazetecilerin konu hakkında sorduğu soruyu manalı bir cevap ile geçiştiren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan “Bu kadar önemli günde bu kadar değersiz bir soruya cevap vermeyi anlamlı bulmam”yanıtını verdi.

AK Parti Milletvekili Fatma Aksal’ın 21 Ekim günü Sosyal Medya Hesabı üzerinden verdiği cevapta önemli iddialarda bulunması ve “Altyapı yapacağım diye Edirne’nin 170 Milyonunu çarçur ettiniz” sözlerinin bir gazeteci tarafından başkan Gürkan’a yönetilmesi sonrasında başkan Gürkan sorulan soru ve konuyu değersiz bulduğunu belirterek “Bu kadar önemli günde bu kadar değersiz bir soruya cevap vermeyi anlamlı bulmam”şeklinde cevap vermesi Aksal’ın açıklamalarını kale almadığını gösterdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30