banner137
banner25

Gürkan'ın Sayıştay raporu cevabı!

Sabah gazetesinin Sayıştay’ın belediyelerle ilgili 2020 yılı denetim raporu kapsamında yaptığı, “İBB’nin başı çektiği CHP’li belediyeler borç batağında” başlıklı haberine cevap veren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Keşke her kurumun Sayıştay raporu böyle olsa” dedi.

Basın mensuplarının Sayıştay’ın belediyelerle ilgili 2020 yılı denetim raporu hakkındaki sorularına da yanıt veren Gürkan, “Ben tam 37 yıldır Sayıştay’a hesap veriyorum. Bilmeyenler konuşmaya çalışıyor. Hayatım Sayıştay’a hesap vermekle geçti. Sayıştay raporunun ne dediğini gerçekten anlıyor mu bu arkadaşlar? Sabah gazetesinde de çıkmış haber, 6 CHP’li belediye borçlanma sınırını aştı, diye. Nereye borçluyuz, devlete borçluyuz. Altyapıyı yapıyoruz. Çöplüğü yaptık, içme suyu isale hattını yaptık, içme suyu arıtma tesisini yaptık, atık su arıtma tesisini yapıyoruz. Nereye borçlanıyoruz biz. Devlete. Sayıştay’ın raporunda eleştirileri var. Onlar eleştiri midir? Eleştiridir ama havuz medyasının, havuz medyasının Edirne temsilcisinin anlatmaya çalıştığı gibi büyük bir eleştiri değil, doğal bir eleştiridir” diye konuştu

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30