banner78
banner25

Gazeteciler gününü kutladı!

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Can, yaklaşan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlaması için Edirne basını ile bir araya geldi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasında gazetecilerle bir araya gelen ve yeni yıllarını kutlayarak yaklaşan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü de kutlayan Ayhan Can,2021 değerlendirmesi de yaparak esnafın durumu hakkında bilgiler verdi.Pandemi sürecinde esnafın zor günler geçirdiğini ve bu süreçte sıkıntılar çektiğini belirten Can; Bulgaristan’dan alış veriş için gelen vatandaşların adeta esnaf için can suyu olduğunu ve zor günlerin atlatılmasından bir nebze olsun katkılarının büyük olduğu ifade etti.

Açıklamanın ardından gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektiren Aya Can Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak hediye takdim etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30