banner78
banner25

Esnaf dağıtılan broşürden rahatsız!

Edirne Belediyesi tarafından kente gelen Yunan ve Bulgar turistlere yönelik bastırılan yeni yıl kutlama afişlerinde Edirne isminin Yunan ve Bulgar dilinde yazılması konusundaki tepkilere bir yenisi daha eklendi.

Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın basın toplantısı düzenleyerek yaptığı açıklamanın ardından kendilerine “Edirne Türk Gençliği”adını verdikleri bir grup bu sabah Saraçlar caddesi üzerinde bulunan bazı esnafların kapı önlerine broşür dağıttılar.Dağıtılan broşürde ki yazıyı okuyan esnaflar broşüre tepki göstererek “olayı siyasi malzeme haline getirdiler.Biz burada 3 kuruşu nasıl kazanırız derdindeyiz millet siyaset derdinde.Bizim zararımızı kim ödeyecek? Ay sonu geldi mi dükkan kirasını nasıl ödeyeceğiz diye düşünüyoruz?Bu yüzden kimse boş işlerde uğraşmasın.Bu şekilde göz dağı verir gibide kapı altınlarına illegal broşür dağıtmasınlar.Umarız Edirne Emniyeti bu konuda gerekeni yapar.İnsanları germeye kimsenin hakkı yok.”dediler.

Dağıtılan broşürde ise“Yunanlılara şirin görünmek sevdasıyla,yeni yıl tebrik afişlerinde Edirne’ye “Adrianopolis”diyerek Şehitler diyarı Edirne’yi Bizans taki,adıyla anan belediye başkanı Recep Gürkan Türk Milletini derinden yaramakla beraber ,Edirne uğurunda canların feda eden kahraman şehitlerimizin de kemiklerini sızlatmıştır.Bizleri utanç,pişmanlık ve öfkenin kucağına atmıştır.Sayın Gürkan yüzleri kızartan,yürekleri burkan telafi edilemez gafletiyle,tarihin sayfalarında kara bir leke olarak kalmaya hak kazanmıştır”yazıyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30