banner78
banner25

EKYD, yapılacak sosyal tesisi tanıttı!
Edirne Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde düzenlenen tanıtım toplantısına Edirne Valisi Gökhan Sözer, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Timur Kırgız, Rumeli TV Sahibi Tuncay Yılmaz ile çok sayıda üst düzey yönetici katıldı.
EKYD Başkanı Selahattin Pınar, toplantıda yaptığı konuşmada, belediyenin derneklerine sosyal tesis yapılması amacıyla Şükrüpaşa Mahallesi'nde 7 dönümlük arazi bağışlandığını söyledi.
Bağışlanan araziye sosyal tesis yapmak istediklerini, bunun için de proje hazırlandığını ifade eden Pınar, ''Bu tesisi Edirne halkı, esnafı ve sanayicilerinin katkılarıyla el birliğiyle yapmak istiyoruz'' dedi.
Pınar, Vali Sözer, Belediye Başkanı Sedefçi, Rektör Yardımcısı Kırgız ile derneğe destek veren herkes teşekkür etti.
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de Edirne'de yaşayan yaklaşık 7 bin Karadenizli'nin kendi sosyal tesislerini yaptığını, kentte yaşayan 130 bin Edirneli'ninde kendi tesislerini yapacağına inandığını belirtti.
Prof. Dr. Kırgız'da, üniversite ve kişi olarak her türlü desteğe hazır olduğunu kaydetti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30