banner137
banner25

DAYKO Edirne temsilciliği'ne Bacıoğlu getirildi
Merkezi Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde bulunan Doğal Yaşamı Koruma Vakfı (DAYKO) Edirne temsilciliğine Bülent Bacıoğlu getirildi.
Bacıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, uzun yıllardan beri doğal yaşam ve çevre korunması konularında çalışmaları olduğunu belirtti. Doğanın korunmasına yönelik sağlam politikalar üretilmesinin gerektiğini ifade eden Bacıoğlu, dünyada günlük ve kişisel çıkarlar uğruna doğanın, genel yaşamı etkileyecek derecede tahribata uğradığını savundu.
Türkiye'nin, yıllardır kanunların ihlal edilerek, konutlara, iş yerlerine peşkeş çekildiğini, nehirlerin kirletildiğini, akarsuları ve doğasının satılarak tahrip edildiğini ileri süren Bacıoğlu, ''Türkiye'nin 3 yanı nükleer tehdidi içinde yeşil alansız ve plansız şehirleşmiş durumdadır. Doğal yaşamın ve korunması felsefesini yaşantımızla özdeşleştirmek, gelecek nesillere aktarmak amacı ile DAYKO çatısı altında öncelikli Edirne ve Trakya olmak üzere elimizden gelen çalışmaları yapacağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririm'' görüşlerini iletti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30