banner78
banner25

Cinsel istismarda ikinci dalga!
14 yaşındaki işitme engelli Z.K. ya cinsel istismar yolu ile tecavüz ettikleri belirlenen ve göz altına alındıktan sonra tutuklanan 7 kişiden sonra polis soruşturmasını derinleştirerek küçük kızla cinsel ilişkiye girdiğini belirlediği 4 kişiyi daha gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre 15 haftalık hamile olduğu anlaşılan Z.K. nın ifadesine yine başvuran Edirne Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler küçük kız çocuğu ile birlikte olayların yaşandığı bölgelerde araştırmalarını derinleştirdi.Küçük kız çocuğunun teşhis ettiği ev ve evde yaşayan şahıslar üzerinde derinlemesine araştırma yapan ekipler toplam 4 kişiyi daha göz altına aldılar.
Gözaltına alınan 4 kişinin arasında Edirne Belediyesi güvenlik elemanı, süpürge yapım işi ile ilgili yaşlı bir kişi ve ağabey kardeş oldukları belirlenen iki kişi bulunuyor.
Poliste yapılan ilk sorguda süpürge işi yaptığı belirlenen 60 yaşındaki Ö.H. küçük kıza en çok para veren şahıs olarak kayıtlara geçti.Ö.H. nin küçük kız çocuğuna ilişki karşılığında 50 TL verdiği ancak diğer şahısların 5 ila 10 TL gibi rakamlar karşılığında küçük kız çocuğunu her şeyden habersiz ilişkiye zorladığı ortaya çıktı.
Göz altına alınan 31 yaşındaki V.Y. ve ağabeyi 33 yaşındaki E.Y., Belediye güvenlik elemanı 35 yaşındaki S.Ö. ve 60 yaşındaki Ö.H. poliste alınan ifadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Selimiye Devlet Hastanesine sevk edildiler.Yapılan sağlık kontrolünün ardından şahıslar Edirne Adliyesine götürülerek savcılıkta ifade vermeye başladılar.Tutuklama isteni ile mahkemeye sevk edilen 4 kişi tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevine gönderildi.
Öte yandan Asayiş Şube müdürlüğü ekipleri yaptıkları titiz çalışma sonrasında kızın tecavüze uğradı mekanlarda delil niteliği taşıyabilecek sperm, saç teli, deri kalıntısı, kan izi ve eşya parçaları aramaya başladı.Elde bazı delillerin toplandığı ve Pazartesi günü yapılacak eşleştirme sonrasında elde edilen bulguların kız çocuğu başta olmak üzere hangi şahıslara ait olduğunun ortaya çıkacağının belli olacağı ifade edildi.
DNA kontrollerinin ise Pazartesi günü netleşeceği ifade edilirken Bakanlık tarafından verilen onay ve ailesinden alınan rıza ile kürtaj yapılması planlanan mağdur Z.K.isimli kız çocuğunun ilaç yöntemi ile çocuğunun düşürüldüğü ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bakıma alındığı belirtildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30