banner137
banner25

Casinocular dikkat!

Bulgaristan’ın Svilengrad şehrinde bulunan kumarhanelere akın akın giden Türk vatandaşları yeni bir tehditle karşı karşıya.

Özellikle Edirne,Tekirdağ,Kırklareli ve diğer çevre illerden gelerek Bulgaristan’a kumar oynamaya giden çok sayıda vatandaş sahre auro tehditi ile karşı karşıya.

Kumarhanede oynamak için elinde bulunan Türk parasını döviz bürolarında bozduran kumar tutkunlarının çoğu şu sıralar sahte aurolar ile karşı karşıya kalıyorlar.

Her köşe başında faaliyet gösteren döviz bürolarında para bozduran Türk vatandaşları aldıkları aurolar arasında sahte çıkınca hakkını aramak yerine “haydan gelen huya gider”düşüncesiyle hak aramıyor.Bu hak arayışı sırasında başına türlü haller gelebileceğini düşünen vatandaşlar son zamanlarda bu tür sahte auro verilmesinin arttığını belirterek dikkatli olunması çağırısı yaptılar.

Adının açıklanmasını istemeyen bir kişi önceki akşam Svilengrad şehrinde kazandığı Bulgar levhasını döviz bürosunda auro olarak bozdurmak istedi.Aldığı 3 bin 500 auro’nun 4 adet 200’lük auro’sunun sahte olduğu fark etti.Döviz bürosuna derdini anlatmak isteyen kişi derdine çare bulamayınca çareyi susmakta buldu.

Mağdur olan şahıs bu durumun son günlerde çok sıklıkla yaşandığına dikkat çekerek döviz bürolarında mümkün mertebe para bozdurulmamasını istedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30