banner137
banner25

Büyük kaza ucuz atlatıldı!

Edirne’de meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazasında hatalı sollama yaptığı iddia edilen bir araç orta refuju aşarak takla attı ve karşı yöne geçti. Kazada araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Olay Talatpaşa asfaltı üzeri Tıp Fakültesi Hastanesi kavşağına yakın bir noktada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre trafik ışıklarına gelen ve şehir merkezi istikametinden Kırklareli kavşağı istikametine seyir halinde olan Fettah A.’nın kullandığı 22 ABR 417 plaka sayılı beton mikseri ile aynı istikamete seyir halinde olan Özcan G.isimli şahsın kullandığı 22 EV 951 plakalı araç hatalı sollama nedeniyle kaza yaptı.

Beton mikseri ile sol şeritte ilerleyen Fettah A. İsimli sürücü kör nokta olarak nitelendirilen kamyonun sağ ön kısmına bir şeyin çarptığını fark etti. Sesin gelmesi ile Özcan G’nin kullandığı 22 EV 951 plakalı araç direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu orta refujda bulunan bariyerleri aşarak takla attı ve karşı şeride geçti. Şans eseri karşı şeritten gelen araç olmaması daha büyük bir kazanın yaşanmamasına neden oldu.Takla atan araçtan kendi imkanları ile ve çevrede bulunan polis noktasındaki görevlilerin yardımı ile çıkan sürücü Özcan G.’ye ilk müdahale olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince yapıldı. Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Kaza Kırım ekibi de yaşanan kaza nedeniyle olay mahalline sevk edildi.

Takla atmasına rağmen stop etmeyen ve çalışır durumda olan aracı olay yerine gelen trafik polisleri stop ederek çevre güvenliğini aldılar. Yaşanan kazada olay yerine gelen Özcan G’nin oğlu ise babasının sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendikten sonra ilk etapta takla atan aracından bagajdan yere düşen ses sistemi olarak bilinen büyük hoparlörü alarak kenara koyması dikkat çekti. Kazayı gören çok sayıda sürücü ise takla atan aracın görüntüsünü seyir halindeyken cep telefonları ile görüntülemeyi de ihmal etmediler.

Olayı görenler araç sürücüsünün hatalı sollama yaparak araçların arasından geçmeye çalıştığını, o esnada beton mikserinin sağından geçmek istediği sırada önündeki aracın yolunu daralttığını ve direksiyonu sola kırarak beton mikserinin sağ tarafına çarparak orta refuja çarpıp karşı şeride geçtiğini ve takla attığını belirttiler.

Takla atan aracı olay yerine gelen oto kurtarıcı uzun uğraşlar sonrasında çevirebildi. Kaza sonrası aksayan araç trafiği ise yaklaşık 1 saat sonra normale döndü.

Yaralının durumunun iyi olduğu hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilerken yaralı sürücü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30