banner137
banner25

Belgin İba, evleri yanan aileleri ziyaret etti

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, geçtiğimiz gün Umurbey Mahallesi'nde bir evde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yandaki 3 evi daha etkisine alan yangında evleri kullanılamaz hale gelen aileleri ziyaret etti.

İba, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan ile birlikte ziyaret ettiği ev sahiplerine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

"Umurbey Mahallemizde çıkan ve 4 evi etkisine alan yangınla ilgili bilgileri almak için; haberimiz olur olmaz Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Merkez İlçe Başkanımız Önder Özcan ile olay mahaline intikal etmiştik. Yetkili birimlerimizin hızla müdahale ettiği yangın ne yazık ki 4 ailemizin evini kullanılmaz duruma getirdi. 
Hemşehrilerimizin yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Bu nedenle bugün de kendilerine bir ziyarette bulunduk ve üzüntülerini paylaştık. Devletimiz tüm imkanlarıyla, zarar görmüş ailelerimizin yanında ve gereken tüm desteği vermiş durumda. Ailelerimizin mağduriyetini gideriyoruz inşallah. Rabbim görünen görünmeyen tüm kazalardan bizleri korusun." şeklinde konuşan İba, zarar gören ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30