banner78
banner25

Baroya Yıldırım düştü!
Edirne Barosu'nun genel kurulunda Avukat Özgür Yıldırım başkanlığa seçildi.
Edirne Barosu'nun 44. olağan genel kurulunda başkanlık için Özgür Yıldırım, Coşkun Molla ve Nebahat Çavuş'un listeleri yarıştı.
Genç kadrosu ile yeni bir oluşumun sinyallerini aylar öncesinden vermeye başlayan ve yapılan seçimde aldığı oylarla hukukçuların yeni başkanı olan avukat Özgür Yıldırım 104 oyla baronun yeni başkanı oldu.
Edirne Adliyesi konferans salonunda yapılan seçimde kullanılan 234 oyun 104'ünü alan Yıldırım, başkan seçildi.Genç olmasının yanı sıra girişken kişiliğiylede bilinen Yıldırım'ın seçilmesi "baroya Yıldırım düştü" yorumlarının yapılmasına neden oldu.Meslektaşları baronun bundan sonra yapacağı etkinlik ve girişimlerle dikkat çekeceğinden hiç şüphelerinin olmadığını belirttiler. 
Yıldırım, seçimin ardından yaptığı konuşmada, kendisine oy veren meslektaşlarına teşekkür etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30