banner78
banner25

ATM'ye elini kaptırdı!

Edirne 1Murat Mahallesi Esentepe mevkiinde bulunan bankamatiklerde ilginç bir olay yaşandı.28 yaşındaki Trakya Üniversitesi öğrencisi Ümran Savaşhan para çekmek istediği ATM’ye sol elini sıkıştırdı ve uzun süre kurtarılmayı bekledi.

Olay Esentepe bankamatiklerinin olduğu Ümran Akkan caddesi üzerinde meydana geldi.ATM’den para çekmek isteyen 28 yaşındaki Ümran Savaşhan kartını makineye taktıktan sonra para çekme işlemi gerçekleştirdi.İşlemin gerçekleşmesinin ardından hemen sonra ilk olarak kartını aldı ve sonra para haznesinden parasını almak istediği esnada süresi dolmak üzere olan hazneye elini uzattı ve o sırada makine süresi olduğu için haznesini kapatırken öğrenci kızın eli para alma bölümünde sıkıştı.

Çaresizlik ve acı içinde çevredekilerin yardımına koştuğu kız öğrenciye ilk yardım çevredeki vatandaşlar tarafından yapılmak istense de kızın eli bir türlü sıkıştığı yerden çıkartılamadı.Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise kız öğrenci ile konuşarak elinin durumu hakkında bilgi aldı.Elini oynatabilen ancak dışarı çıkaramadığını söyleyen kız öğrenciye daha sonra tesadüfen olay yerinden geçen ve yardıma koşan bir itfaiye eri ulaştı.

Önce kontrol eden ardından gelen sağlık ekibinin ambulansından verilen levye ile ilk müdahaleyi yaparak mekanizmanın daha fazla elini bastırmasını engelleyen itfaiye eri daha sonra açtırma yaparak kızın sol elini sıkıştığı yerden çıkarmayı başardı.

Elini çıkartır çıkarmaz çekmek istediği 50’tl’sini de eliyle beraber kaldığı yerden almaya çalışan itfaiye eri her ne kadar “bırak parayı bırak alma” dese de genç kız”alayım ya.Ne geldiyse bunun yüzünden başıma geldi”demesi şaşkınlık yarattı.Eline yapılan ilk kontrolün ardından 112 Sağlık Ekipleri tarafından Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan genç kızın çekilen el röntgeninde ezilme olduğu,ancak önemli bir zedelenme olmadığı öğrenildi.Tedavisinin ardından genç kız 1 saatlik müşahedenin ardından taburcu oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30