banner78
banner25

Araç yüklü TIR yoldan çıktı!

Edirne Hamzabeyli gümrük kapısından ülkemize giriş yapan Bulgar plakalı tır aracı lalapaşa bağlantı noktasında yoldan çıkarak yan yattı.

Edinilen bilgiye göre  P 6339 KM plakalı tır sürücüsü Georgi İvanov akşam saatlerinde Romanya'dan aldığı araçları Türkiye'ye getirmek üzere  Hamzabeyli gümrük kapısından giriş yaptı.Edirne şehir merkezi istikametine seyir halindeyken havanın yağışlı olması sebebiyle Lalapaşa yol ayrımına geldiği sırada virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti ve tarlaya devrildi.Aracın yan yatması ile çekici üzerinde bulunan 6 adet SUV tarzı otomobilden 3'ü hasar gördü.Kazada yaralanan olmadı.Olay yerine gelen polis güvenlik bir başka kaza yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı.Araçlar ve çekici günün aydınlanması ile beraber yapılan kurtarma çalışması ile bulundukları yerden çıkartıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30