banner78
banner25

Ambulansın karıştığı kazada 3 yaralı!

Edirne 1.Murat Mahallesi jandarma kavşağında meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre 22 BD 922 plakalı araç gölet mevkii Bahriye Üçok caddesi istikametinden jandarma komutanlığı istikametine seyir halindeyken Turan Dursun caddesi üzerinden Sultan 1.Murat Devlet Hastanesine seyir halinde olan ve içerisinde hasta bulunan Onur E.’nin sevk ve idaresindeki 22 AJ 413 plakalı ambulansla dönel kavşakta çarpıştı.Çarpmanın etkisi ile otomobilde bulunan sürücü yara almazken ambulansta bulunan sürücü Onur.E. ile yanında bulunan Mehmet.A.K. ile ambulansta bulunan hasta hafif şekilde yaralandı.Yaralı şahıslara ilk müdahale kendileri tarafından yapılırken daha sonra olay yerine gelen bir başka ambulans ve sağlık personeli tarafından kontrolleri yapılarak,ambulansta bulunan hasta gelen ambulansa nakledilerek sevki sağlandı..Ciddi bir yaralanmanın yaşanmadığı dönel kavşakta geçiş üstünlüğüne uyulmadığı gerekçesi ile meydana gelen kaza ucuz atlatılmış oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30