banner137
banner25

Aksal;sosyal medya hesabı üzerinden Gürkan'a yüklendi!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın AK Parti Milletvekili Fatma Aksal hakkında söylediği sözler sonrasında bir süre sessiz kalmayı tercih eden Aksal,sessizliğini bozarak Sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Gürkan'a yüklendi ve deyim yerindeyse yaylım ateşine tuttu.
Gürkan'ın kendisi için üzüldüğünü ancak üzülmek yerine "kendi halinize üzülün,yapamadığınız alt yapıya üzülün,yollara üzülün"diyen Aksal "Yükümün ağır olduğu doğrudur. Çünkü Edirne’ye ve bu ülkeye hizmet etmek gibi bir derdim var. Derdi hizmet olmayanların bu yükü anlaması elbetteki zor tabi. Ama Allah’a şükür vicdanım çok rahat. Akşam başımı yastığa koyduğumda çok rahat uyuyorum.İnşallah Sayın Gürkan da benim kadar rahat uyuyordur. Edirne Belediyesi altyapı için 170 Milyon kredi kullandı. Para bitti ama altyapının bitmesi şöyle dursun, yapılan yerler eskisinden bile beter. Parayı kullanırken her gün teşekkür ettikleri Milletvekili şimdi suçlu"ifadelerini kullandı.
Alt yapı için kullanılan 170 milyon TL'yi Başkan Gürkan'ın çarçur ettiğini söyleyen Aksal; "Edirneliler isyan etti: ’’İller Bankası bu işi denetlesin’’ diye. Kimse krediyi falan durdurmadı. Sadece denetim Belediye’den İller Bankası’na geçti. İller Bankası ile anlaşmış olduğunuz krediyi kullandınız.Siz ilk önce kendinizin Edirne’ye kaç ‘’yıl’’ borcu var oturup onun hesabını yapın"dedi.
Selimiye meydanı ile ilgili sözlerinede sert cevap veren Aksal "Selimiye'nin önüne gelince; 8 yıldır gözünün önünde duran mezbelelikten hiç rahatsız olmayan başkan; yapım işi boyunca, birkaç ay orada duracak standart bir tabeladan rahatsız olmuş! Bakanlığın tabelasından çok rahatsızsanız, siz yapıp kendi tabelanızı asacaktınızİfadelerini kullandı.
Basın toplantısı esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan övgüyle bahseden sözlerinden dolayı da Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı zayıf noktasından vurmaya çalışan Aksal ; "Cumhurbaşkanımıza saygınızdan da sakın bahsetmeyin. Bu Ülkenin demokrasisine darbe vurulan ve Cumhurbaşkanımızın canına kıyılmak istenen 15 Temmuz akşamı sizin ne yaptığınızı hepimiz biliyoruz.Edirne’de kim kalır kim gider? Bir nefes sonrasına garantimiz olmayan bu dünyada onu ancak Allah bilir, zaman gösterir"diyerek açıklamasını Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü ile noktalamış ve "Son söz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten ‘’ Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır.’’ diyerek "Laf değil, iş üretin" şeklinde sözlerini noktalamış.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30