banner137
banner25

5 kişi yaralandı!

Edirne Mithatpaşa mahallesi Kulekapı caddesi üzerinde meydana gelen maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza Arifpaşa caddesi ile Kulekapı caddesi kesişiminde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre Berkay Y.’nin kullandığı 06 BZH 110 plaka sayılı kamyonet Kulekapı caddesi üzeri Pehlivanlar bayırı istikametinden Subay lojmanları istikametine seyir halindeyken Osman Ç.’nin kullandığı Arifpaşa caddesi üzerinden Londra asfaltı üzerine seyretmekte olan 22 DC 753 plaka sayılı araçla çarpıştı.Meydana gelen kaza sonrasında 22 DC 753 plakalı aracın içinde bulunan sürücü dahil 4 kişi yaralanırken kamyonet sürücüsü de hafif şekilde yaralandı.Yaralılara ilk müdahale çevrede bulunan vatandaşlar tarafından yapılırken, 112 ekiplerinin gelmesi ile yaralıların ilk tedavileri sağlık ekipleri tarafından ayakta yapıldı.

Yaralılar olay yerine gelen iki ambulans ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi ve Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi Acil sercisine kaldırılarak tedavi altına alındılar.Yarıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası ise vatandaşlar söz konusu cadde üzerinde çok sayıda kazanın meydana geldiğini,kavşağın kazalara davetiye çıkardığını belirterek belediye tarafından hız kesici kasis koyulmasını istediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30