banner78
banner25

Ziraat odası seçimleri 3 Şubat Pazar günü yapılıyor!

3 Şubat 2019 Pazar günü yapılacak olan Edirne Ziraat Odası seçimleri öncesinde aday olan Hüseyin Arabacı delegelerle bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Edirne’de bir restoranda düzenlenen yemekte aday olan Hüseyin Arabacı kendini tanıtarak delegelere bilgi verdi.

43 yaşında olan ve Edirne merkez Muratçalı köyünden olan Arabacı 8 yıldır Edirne Ziraat Odası Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor. 37 köy , 24 mahalle ve 14 Süloğlu delegesi olmak üzere toplam 75 delege ile genel kurula gidildiğini hatırlatan Hüseyin Arabacı “8 yılda edindiğim tecrübe gereği bu işin bir ekip işi , bir takım çalışması olduğunu düşünüyor ve oluşacak olan listenin içinde veya yedeğinde olmanın önemli olmadığı , üyelerimize hizmet edecek doğrunun kazanacağı listenin içinde yanında yer almanın gurur verici olduğu kanısındayım”dedi.

Ziraat Odası Başkanı Cengiz Yorulmaz’ın uzun yıllar bu işi başarı ile yürüttüğünü ve kendisinin de bu ekibin içinden çıkan biri olduğunu aktaran Arabacı “O'nun yanında staj görmüş delegeleriz.Edirne Ziraat Odası üreticisine sunmuş olduğu hizmetlerle, yöneticisiyle,çalışanıyla Türkiye'deki ziraat odaları sıralamasında ilk üç içerisindedir.Çabamız odur ki bu hizmet yarışında sektörün ihtiyaç durumuna göre daima üreticinin yanında olacağız,sahada, tarlada,bahçede olacağız.Bu güne kadar bu şekilde hizmet verdik bundan böyle daha da gelişerek ve çoğalarak hizmete devam edeceğiz”dedi.

Göreve gelmeleri durumunda Süloğlu ilçesinin yıllardır isteği olan Süloğlu Ziraat Odası tabelasını ilçe merkezine koyacaklarını kaydeden Arabacı “Süloğlu bölgesinin yıllardır isteği olan Süloğlu Ziraat Odası'nın kurulması için ekip olarak Türkiye Ziraat odaları Birliği ile koordineli olarak çalışmaktayız. Seçimden sonra inşallah Süloğlu Ziraat Odası tabelasını asmak bu delegelere kısmet olacak”şeklinde konuştu.

Seçim sürecinde Sosyal medyada ve basında çıkan bazı haberlerin kendilerini üzdüğünü ifade eden Arabacı “Bunlar çirkin işler.Arkadaşlar kişi öncelikle kurumsal yükümlülüğünü yerine getirecek, üyelik-yıllık aidatını yıl içerisinde ödeyecek,yapmış olduğu ilaç-tohum alışveriş bedellerini oda meclisinin belirlediği vadelerde ödeyecek ki kurumlar ayakta dursun, hizmet etsin , fiyat oluşumunda piyasayı regüle etsin.Bunun böyle olması gerektiğini , alınan kararların altına imza atanlar çok iyi bilmelidir, yok eğer bu konuda kafaları karışık ise birtakım vaatlerle bu makamlara aday olmasınlar”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30