banner78
banner25

Zıpkınkurt, Edirne Sosyal Bilimler Lisesinde düzenlenen "Kariyer Günleri"ne katıldı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Sosyal Bilimler Lisesinde düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Zıpkınkurt, okulun toplantı salonunda gerçekleşen söyleşide, öğrencilere meslek hayatı ve oda faaliyetleri hakkında bilgiler verip, soruları cevapladı.

Başarılı olmak için önce hayal kurmak ve çok çalışmak gerektiğini belirten Zıpkınkurt, "ETSO olarak Edirneli girişimcileri desteklemek amacıyla pek çok eğitim faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz de bunlardan yararlanabilir. Edirne, bir sınır kenti olarak avantajlı konumda bulunuyor. Özellikle yöresel ürünlerin değerlendirilmesi konusunda çalışmalar yapılmalı." ifadelerini kullandı.

Zıpkınkurt, Kırsalın Kadın Girişimcileri Pazarı'nın başarılı bir çalışma olduğunu vurgulayarak öğrencilere yaşadığı deneyimlerini aktardı.

Okul Müdürü Metin Çermaoğlu da öğrencilere girişimcilik konusunda eğitimler verildiğini kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30