banner78
banner25

Zafer'in 96'ncı yılı törenlerle kutlandı!

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törende, Edirne Valisi Günay Özdemir, 54. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Erdin ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan anıta çelenk sundu.

Törende, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Ardından Edirne Valisi Özdemir, Erdin ve Gürkan valilik makamında tebrikleri kabul etti. Tören daha sonra Talatpaşa Bulvarı'nda devam etti.

Öğretmen Üsteğmen Ayşe Cömert, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, Büyük Zafer'in 96'ncı yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Konuşmanın ardından, askeri birlikler, gaziler, Edirne Valiliği Mehteran Takımı, öğrenciler, bisiklet kulüpleri geçit merasimi düzenledi.

Edirne Valisi Günay Özdemir, programın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm yurtta olduğu gibi Edirne'de de zafer bayramının coşkuyla kutlandığını belirterek, "Edirne halkı her zaman olduğu gibi yine her bayramda ciddi bir katılım, ciddi bir heyecanla bu bayramlarımıza sahip çıkıyor, Atatürk'e sahip çıkıyor. Ben öncelikle bundan dolayı da Edirne halkına teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek bayramlarda çok daha iyi çok daha güzel Türkiye için el ele birlikte hareket edeceğimize de inanıyorum." diye konuştu.

Törene, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, kurum müdürleri, askeri erkan ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30