banner137
banner25

Yorulmaz "ekmekle oynayan karşısında beni bulur"
3 Şubat 2019 Pazar günü yapılacak olan Edirne Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri öncesinde mevcut başkan Cengiz Yorulmaz'a yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlar tarafından veda yemeği düzenlendi.Edirne'de özel bir restoranda düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.
Gecede konuşma yapan Ziraat Odası genel sekreteri Şükrü Toparlak başkan Yorulmaz'ın uzun yıllar emek verdiğini ve görevi sona erse dahi kendisinin odayı yalnız bırakmayarak tecrübesi ile desteğini esirgemeyeceklerine inandıklarını belirtti.
Kendisi adına düzenlenen gecede konuşan Cengiz Yorulmaz ise Edirne Ziraat odasın da 35 yıl hizmet gördüğünü bunun 20 yılını başkanlık 15 yılını ise yönetimlerde yer alarak geçirdiğini ifade etti.Yorulmaz konuşmasın da "biz bu odayı çok kötü durumda devraldık.Bugün odamız Türkiye'nin sayılı odalarından birisi.Ne birine borcumuz var nede icralık bir durumumuz var.Ekonomik yönden çok iyiyiz.Sizlerin desteği ve güveni ile 20 yıl başkanlık yaptık.Umarım hiç birinizi kırmamış üzmemişimdir.Ben bundan eminim ve hepinizin haklarını helal etmesini istiyorum"dedi.Konuşmanın ardından başkan Yorulmaz'a çiçek ve plaket hediye edildi.Duygulandığı görülen Yorulmaz gözyaşlarını tutamayarak kendisi için önemli olan bu hediyeyi evinin en güzel köşesinde saklayacağını ifade etti.
Güzel bir sohbet eşliğinde geçen gecede Yorulmaz her iki aday Mesut Çakır ve Hüseyin Arabacı' ya sesleberek "bakın odamızda çalışan personelin tamamını işe ben aldım.Bazı şeyler duyuyorum,kazanırsam şunu işten çıkartacağım,bunu işten çıkartacağım diye.Sakın ama sakın ola ki bu çocukların ekmeği ile oynamaya kalkmayın.Ekmekle oynamak en kötü şeydir.Kim kazanırsa kazansın eğer biriniz bir kişiyi o şunun adamı bu bunun adamı diye işten çıkartırsa karşısında beni bulur ve yapabileceğim ne varsa yaparım"diyerek açık mesaj verdi.
Sözler üzerine Mesut Çakır "başkanım bizimde kulağımıza bazı şeyler geliyor,Çalışanlarda birilerine göre hareke etmeyecek.Eğer bu şekilde hareket etmez,düzgün çalışıp işlerine bakarlarsa kimse onlara dokunmaz"dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30