banner78
banner25

Yolda “çukur” var yandan geç!

Edirne’de bir süredir devam eden alt yapı çalışmalarının yarattığı sıkıntılar bitmek bilmezken,yağan sağanak yağışlar yapılan çalışmanın tuzu biberi oldu.

Özellikle Edirne Belediyesi tarafında yapılan bazı yol çalışmaları ve kanalizasyon tadilatları sonrası yaşanan olumsuzluklar vatandaşı adeta çileden çıkarttı.

Yapılan kazı çalışmaları sonrasında dolgu malzemesinin iyi sıkıştırılmaması veya yapılan dolgunun yağan yağışın etkisi ile özelliğini kaybederek yumuşaması yollarda ansızın beliren obruk benzeri yarıkların oluşmasına neden oluyor.

Bugün Abdurrahman mahallesi Tarlakapı caddesi üzerinde oluşan bir çukur görenleri aşkına çevirdi.Daha önceleri belediye tarafından su patlağı olduğu gerekçesi ile yapılan bir kazı alanında oluşan büyük çukur araç sürücülerinin zor anlar yaşamamsına neden oldu.Çukurun oluşmasına son günlerde yağan yağmurların neden olduğu ifade edilirken,bazı vatandaşlar belediye tarafından yapılan arızanın sağlıklı yapılmadığı ve sonrasında nükseden arızanın yapılan dolguyu boşaltarak yer altına ittiği ve çukurun bu yüzden oluşmuş olabileceğini kaydettiler.

Oluşan çukur sonrası araç sürücüleri seyir güvenliğini alarak yollarına devam ederken,belediye yetkilileri oluşan çukuru malzeme atarak kapattılar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30