banner78
banner25

Yeni nesil taksi durağı geldi!

Edirne Belediyesi, taksi hizmetlerinin yüksek standartlarda verilebilmesi ve taksici esnafına elverişli çalışma şartlarının sağlanması amacıyla taksi duraklarını yeniliyor…

Geçtiğimiz günlerde Edirne Belediyesi Kültür Merkezi’nde kura çekimi Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından yapılan 15 taksi kapasiteli yeni nesil taksi durakları için 49 müracaat olmuştu.Şükrüpaşa mahallesi Abdi İpekçi caddesi üzerinde ki Özgür Çocuklar parkı yanında kurulacak olan yeni taksi durağı için yapılan kura çekiminde 15 adet (T) plaka taksi belirlenmişti.

Kura çekiminde konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan “15 taksi kapasiteli durak için 21 metrekarelik bir durak olacak. Küçük bir mutfağı, tuvaleti ve dışarıda verandası var. Pis su gideri var, temiz su bağlantısı var. Şoför esnafımızın en insani şekilde görev yapmasını sağlayacak bir durak oldu. Esnaf arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Tekeriniz düz bassın, Allah kazasız belasız günler versin hepinize” demişti.

Bahsedilen yeni nesil duraklardan ilki ise bugün üretildiği yerden getirilerek Özgür Çocuklar parkı yanındaki alana kondu.

Vatandaşların meraklı bakışları arasında alana konulan yeni nesil duraklarda belirtildiği gibi tuvalet,mutfak,oturma alanı ve masa ile soğu sıcak ayarlı kliması bulunuyor.

Ayriyeten ise söz konusu duraklara ATM para çekme makinelerinin de konulabileceği bir bölüm bulunuyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30