banner78
banner25

Yaklaşık 80 direk!

Trakya Elektrik Dağıtım Aş. (TREDAŞ) tarafından kentin elektrik alt yapı yenileme çalışmaları hızla devam ederken,yeni yapılan ihale sonrasında kentin girişinde bulunan beton direklerinde yenilemesi işine başlandı.

Talatpaşa asfaltı üzerinde bulunan beton direklerin bazılarının geçtiğimiz yıllarda yerinden sökülerek yerine galvaniz aydınlatma lambaları takılması ve enerji nakil hatlarının yer altına alınması işi yapılırken,yarım kalan ve bu yıl yapılan ihale ile yeniden yapımına başlanan çalışma tüm hızıyla devam ediyor.

25 metre aralıklarla dikili olan kentin girişindeki beton aydınlatma direkleri görüntü kirliliğine neden olduğu ve sürekli arızaya yol açtığı için değiştirilmeye başlandı.Geçtiğimiz günlerde başlayan çalışma ile ilk etapta kente girişte sağ tarafta bulunan hat üzerindeki 40 kadar beton direk yerinden sökülerek enerji nakil hatları yer altına alınacak ve yerine galvaniz aydınlatma direkleri dikilecek.

Çalışmanın bayram sonuna kadar tamamlanacağını belirten yetkililer diğer tarafta kalan 40 kadar beton direğin ise bayram sonrasında sökümüne başlanacağını ve yıl sonuna kadar tüm hatların yer altına alınma işinin tamamlanacağı belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30