banner137
banner25

Uyarmıştık!
Alınan bilgiye göre, dün gece Kudret Nalçakan'den (55) haber alamayan yakınları, polise kayıp başvurusu yaptı.
Bir yandan da Nalçakan'ın cep telefonunu sürekli arayan yakınları saat 16.00 sıralarında telefonun bir kişi tarafından açılması üzerine, bu kişiye, telefonun sahibinin kayıp olduğunu bildirerek, nerede bulduğunu sordu.
Telefonu açan kişi, Kirişhane set boyundaki Tunca Nehri kenarında balık tuttuğunu, telefonun da hemen yakınında çalılıkta çaldığı için açtığını belirtmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye, arama kurtarma, sivil savunma, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri sevk edildi.
Polisin yaptığı araştırmada, Kudret Nalçakan'ın 22 DF 515 plakalı otomobille dün gece nehre düştüğünü belirledi. Bunun üzerine ekipler, Tunca Nehri'nde arama çalışmalarına başladı. Yaklaşık 3 saat süren arama sonucu bulunan otomobil vinç yardımı ile nehirden çıkartıldı.
Çıkarılan otomobilde Kudret Nalçakan ile Şükrü Algür'ün cesedi bulundu. Cesetler Edirne Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Tarafımızdan daha öncede defalarca bu konuda haber yapılmış, gelen tehlike adeta haberdar edilmişti.Ancak yetkililerden konu hakkında bir önlem alma girişimi yapılmamıştı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30