banner78
banner25

Ulus Pazarı COVİD-19 için ilaçlandı!

Edirne Belediyesi, pazaryerlerinde düzenli aralıkla gerçekleştirdiği dezenfektan çalışmalarına devam ediyor. Edirne Belediyesi ekipleri Bulgar turistlerin de yoğunlukla alışveriş yaptığı Ulus Pazarı’nda sabahın erken saatlerinde detaylı bir dezenfektan çalışması gerçekleştirdi.

Edirne Belediyesi, tüm dünyayı saran COVİD-19 salgınıyla mücadele etmeye devam ediyor. İlk günden bu yana Pazar yerlerinde tüm tedbirleri alan Edirne Belediyesi, Cuma günleri kurulan Ulus Pazarı’nda da sabahın erken saatlerinde detaylı bir dezenfektan çalışması gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, “Ulus Pazarı’mızda sabahın erken saatlerinde bütün tedbirlerimizi aldık. Bulgarca afişlerimiz dağıtıldı. Bizlerde dezenfeksiyon çalışmalarımıza başladık. Otoparkları ve pazaryerini dezenfekte ettik. Edirne Belediyesi olarak, esnafımızı, kentimizi ve halkımızı korumak için bütün tedbirleri alıyoruz. Bu konuda da güzel geri dönüşler alıyoruz. Halkımızdan da maske takmalarını, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını istiyoruz. Dezenfeksiyon ve uyarı çalışmalarımızı her gün Saraçlar Caddesi, Çilingirler Caddesi, Bostanpazarı ve tarihi çarşılarımızda devam ediyor ” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30