banner78
banner25

T.Ü'de Kütüphane haftası!
48. Kütüphane Haftası Trakya Üniversitesi'nde (TÜ) düzenlenen törenle kutlandı.
Üniversitede düzenlenen törende konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Timur Kırgız, kitaplar ve kütüphanelerin yazının icadından beri geçen binlerce yıl boyunca sürekli bir değişim ve gelişme içinde olduğunu söyledi.
TÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Başkanı Recep Zogo da, TÜ'nün modern, çağdaş ve donanımlı bir kütüphaneye sahip olduğunu ifade ederek, ''Fiziki olarak, birçok üniversite kütüphanesinden daha iyi durumdayız. Merkez kütüphanemiz, 5 bin 150 metre kare kapalı alana sahip olup aynı anda 600 kişiye hizmet verebilmektedir. Yerleşke içerisindeki merkezi konumu, kullanıcılara ulaşım açısından büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Ayrıca Ayşekadın ve Prof. Dr. Ahmet Karadeniz yerleşkelerinde bulunan 2 şube kütüphanemiz oradaki bölümlere yönelik hizmet vermektedir'' diye konuştu.
Konuşmaların ardından geçen yıl en çok kitap okuyan Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim görevlisi Serpil Ayas, üniversitenin idari personellerinden Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü personeli Hülya Bozkurt ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Merve Babacan'a çeşitli armağanlar verildi.
Tören, yazar Nazlı Eray'ın söyleşisi ile sona erdi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30