banner137
banner25

Trakya Üniversitesi'ne icra şoku!

Merkezi Bursa’da bulunan ve gıda işi yapan bir firma Trakya Üniversite’ni icraya vererek ödenmeyen alacağının ödenmesini istedi.

Trakya Üniversitesi tarafından yapılan bir gıda ihalesine giren ERDA Gıda Turizm isimli şirket ihaleyi kazandıktan sonra verdiği hizmetin bedelini alamadığı için Bursa 20’nci icra Dairesi aracılığı ile Trakya Üniversitesi Rektörlüğü’ne icra takibi başlattı.

1 milyon 125 bin 370 TL’lik vadesi dolan borç ve 409 bin 157 TL’lik vadesi dolmayan borcunun ödenmesini isteyen firma avukat aracılığı ile Rektörlük genel sekreterliğine resmi yazı gönderdi.Borcun taksitlendirerek ödenmesi konusunda cevap veren Trakya Üniversitesi avukatları 500 bin TL peşin, kalan kısmının da 300’er bin TL iki taksit olarak ödemeyi düşündüklerini belirten yazısı sonrasında Üniversite 552 bin 599.59 TL’yi yatırmış ve kalan 638 bin 050.95 TL’nin de belirtilen dönemde ödeneceğini taahhüt etmiş,

Şimdi ise Trakya Üniversitesinin söz konusu borcu neden ödemediği ve İcra takibine neden düştüğü merak edilirken, dosya masrafları başta olmak üzere söz konusu borç alacağından dolayı oluşan faiz’in Üniversiten zarar hanesine yazılmasının müsebbibinin kim olduğu cevap bekleyen sorular arasında yerini aldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin karaca 6 yıl önce

trakya universitesinde birseyler ters gidiyor.

banner30