banner137
banner25

Tercan"MHP teşkilatlarımız başarıyı yakalayacak ve en az bir milletvekili çıkaracak güçtedir!"
MHP İl Başkanı Zakir Tercan yaprığı yazılı açıkşamada MHP Teşkilatlarının başarıyı yakalayacak ve en az bir milletvekili çıkaracak güçte olduğunu ifade etti.
MHP tabanının güçlü olduğuna dikkat çeken il başkanı Tercan "Ülkücü camia üzerine her ne düşüyorsa fazlasını apacağından asla şüphemiz yoktur. MHP, Edirne'de 2023 Milletvekili Genel seçimlerinden zaferle çıkılacağına inancım tamdır. MHP ve Ülkücü camia iddialı ve inançlı olduğunu sahaya yansıtmıştır"dedi.

MHP, aldığı oy oranının çok üzerinde bir güç ve etki ile ülkenin gerçek gündemini belirlemeye ve çözüm bekleyen meselelere neşter atmaya bundan sonra da devam edecektir şeklinde konuşan Tercan"MHP Edirne'de bir güçtür. Bu gücün farkındayız. Edirne'den en az bir millet vekili çıkarmak için gücümüze güç katarak, var gücümüzle çalışacağız ve başaracağız.MHP her hangi bir çıkar veya hesap peşinde değildir ve hiçbir zaman da olmamıştır. Tek meselesi, tek düşüncesi ülkenin bölünmez bütünlüğü, milletin refahı ve vatanın yükselmesi ve yücelmesidir. Bunun için vardır, bunun için mücadele etmektedir"dedi.Kimsenin başarısızlıklara kılıf bulmaya çalışmaması gerektiğini belirten Tercan "Hiç kimse, daha şimdiden muhtemel başarısızlıklarına kılıf bulmaya çalışıp, fitne ve fesat çıkartarak insanların zihnini bulandırmaya uğraşmasın.Buradan özellikle bir hususun altını çizmekte fayda var. MHP'de iddia edildiği gibi ne olduğu anlaşılmayan, oradan oraya savrulan bir taban yoktur ve hiçbir zaman da olmamıştır.Edirne'de olduğu gibi Türkiye genelinde de MHP en yüksek oyu alacak, bir vekil daha fazla göndermenin çabası içinde olacaktır. Bu gayret içinde çalışacağız. İl, İlçe, Belde Teşkilatlarımız, Köy ve Mahalle sorumluları elinden geleni yapacaktır.Bütün mensuplarımız alanda olacak. Edirne'de Herkese dokunacağız, her insanımızı aziz bileceğiz. Her gönüle gireceğiz ve başaracağız.

Edirne'de başarıyı yakalayacaklarına inançlarının tam olduğunu belirten Tercan "Edirne'de başarıyı yakalayacağız. Çünkü seçime odaklanmış bir teşkilat sonuç almaktan başka düşüncesi yoktur!... MHP'nin ülkeyi tek başına idare edeceği günlerin de yakın olduğundan eminiz.Kim ne söylese söylesin, kim ne konuşursa konuşsun, kim ne derse desin, kim ne düşünürse düşünsün MHP 2023 Yılında Yapılacak olan Milletvekili Genel seçimlerinde.. Edirne'ye damgasını vuracak ve en az bir milletvekili çıkaracak"dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30