banner78
banner25

Prf.Dr.Karamanlıoğlu
Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Beyhan Karamanlıoğlu, rektörlüğe adaylığını açıkladı.
Karamanlıoğlu, Balkan Kongre Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, 27 yıldır Trakya Üniversitesi'nde hizmet verdiğini ve 7 yıldır da rektör yardımcılığı görevinde bulunduğunu hatırlattı.
Üniversiteyi ''dünya üniversitesi'' haline getirmek hedefiyle rektör adayı olduğunu ifade eden Karamanlıoğlu, şunları kaydetti:
''Kavgadan, çekişmeden uzak, huzurlu, nezaket ve sevginin hakim olduğu, akademik olarak özgür, evrensel değerlere saygılı, girişimci, yenilikçi, yaratıcı, üretken, bilim, sanat ve spor alanlarında lider, eğitimde çeşitliliğe ve hareketliliğe inanan, üniversite-sanayi işbirliğini geliştirebilen, iç ve dış kalite güvencesini önemseyen, ekolojik dengelere saygılı, çevreyle uyumlu bir üniversite oluşturacağım. Bu değerleri benimseyen biri olarak ülkemizin 2023 vizyonu doğrultusunda hedefim, yeni nesil üniversite anlayışıyla üniversitemizi ülkemizde, Balkanlarda ve dünyada marka yapmak. Bu hedeflere ulaşabilmek için deneyimlerime güveniyorum.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30