banner137
banner25

PostacıyaAidiyet Eğitimi
PTT Edirne Şubesi personeline ''Psikolojik Destek ve Kurumsal Aidiyet Eğitimi'' verildi.
Devecihan Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğitimin açılışında konuşan Edirne PTT Başmüdürü Aydın Gündüzalp, çalıştığı kuruma aidiyet hissetmeyen çalışanların başarılı olmasının mümkün olmadığını söyledi.
Eğitimi veren kişisel gelişim uzmanı Ayla Şimşek de PTT Genel Müdürlüğü'nün hizmetlerin hızlı, güvenli, verimli ve kaliteli yürütülmesinin yanı sıra, personelin müşteri ihtiyaç ve beklentilerine çözüm üretebilme becerilerini geliştirme amacıyla eğitimler düzenlediğini belirtti.
Şimşek, her insanın duygu dilinin diğerinden farklı olduğunu ifade ederek, ''İnsanların duygu dilleri farklı çalışır ve konuyu farklı anlar. Durum böyle olunca her insana aynı şekilde yaklaşmak, sorunu çözmeye yetmez'' diye konuştu.
Eğitim yarın sona erecek.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30